Realitná kancelária roka 2022 pre Prešovský kraj

Realitná kancelária roka 2022 pre Prešovský kraj

Naše úsilie a neúnavná práca sa vyplatili. S hrdosťou vám oznamujeme, že sme získali prestížne ocenenie Realitná kancelária roka 2022 pre Prešovský kraj. Toto ocenenie každoročne udeľuje Realitná únia Slovenskej republiky.

Profesionálna práca a moderné nástroje predaja

Ocenenie je dôkazom našej profesionality a odborných vedomostí. Základom našich služieb je stopercentná kvalita s využitím moderných spôsobov predaja a prezentácie nehnuteľností. Pravdivé informácie a dokonalý servis sú pre nás samozrejmosťou. Ako prvá realitná kancelária na Slovensku sme začali zverejňovať ukončené obchodné prípady na mape predaných nehnuteľností.

V prešovskom regióne úspešne administrujeme Facebook stránku Realitnej únie, ktorá slúži na spoluprácu realitných maklérov v regióne.

Naše charitatívne aktivity

Dlhodobo spolupracujeme s nadáciou DEDO, ktorá pomáha riesiť problém bezdomovectva ľuďom v zložitej životnej situácii a nájsť im bývanie, prácu a postaviť sa opäť na vlastné nohy. Často sú to hlavne matky s deťmi, ktoré sa nie vlastnou vinou dostali do stavu chudoby. Lebo veríme, že každý má právo bývať a mať domov.

V roku 2022 sme podporili aj ukrajinské deti, ktoré po úteku z vojnou zmietanej krajiny nastúpili do prešovských škôl, začleniť sa do vyučovacie procesu, aby čo najmenej pocítili stratu domova a strach o svojich blízkych. 

Viac o našich aktivitách nielen v realitnej oblasti, ale aj zo života našej kancelárie nájdete na sociálnych sieťach facebook a instragram, kde nás môžete sledovať. 

 

Ing. Štefan Hofer, RSc., majiteľ realitnej kancelárie Reality Hofer - Vaša rodinná realitka

Štefan Hofer
Autor: Štefan Hofer

 

Volám sa Štefan Hofer a už viac ako 12 rokov vám pomáham pri predaji, či kúpe nehnuteľností v regióne Prešov. 

Začínal som v realitnej kancelárii, ktorá mala v Prešove jediného makléra a to som bol ja. Postupne som tu vybudoval malú pobočku. Mojim cieľom bolo vytvoriť modernú realitnú kanceláriu, ktorá reflektuje technologické novinky a nové prístupy pri predaji nehnuteľností, no stále zostáva ľudská, úprimná a na prvom mieste má pomoc ľuďom.

V roku 2013 som preto založil vlastnú realitnú kanceláriu, ktorá nesie moje meno. Riadim tím realitných maklérov, ktorých spájajú rovnaké hodnoty – profesionalita, pochopenie, ľudský prístup a ochota pomôcť.

Pracujeme hlavne na doporučenie našich spokojných klientov, a tak sme sa stali VAŠOU RODINNOU REALITKOU.

Naša práca bola ocenená prestížnou cenou Realitná kancelária roka 2022 pre Prešovský kraj od Realitnej únie Slovenska.  

Pozrite si aj webstránku mojej RK Reality Hofer.

 

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stiahnite si zadarmo

4 kroky k úspešnému predaju nehnuteľnosti

spracovaním osobných údajov